BrickWiz Χριστουγεννιάτικα Events

Χριστουγεννιάτικο Πάρτυ για παιδιά εργαζομένων

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και έχετε αναλάβει τη διοργάνωση του party στην εταιρεία σας; Ψάχνετε τον βέλτιστο τρόπο να απασχολήσετε τα παιδιά των εργαζομένων και να περάσουν καλά; Θέλετε να φύγουν όλοι ικανοποιημένοι και να θυμούνται το πάρτυ για καιρό;

Η ομάδα του BrickWiz έχει τον τρόπο!

Τα πάρτυ του BrickWiz προσφέρουν διασκεδαστικές δραστηριότητες με τουβλάκια LEGO® για παιδιά.

Κάνουμε τις ξεχωριστές μέρες των μικρών μας φίλων αξέχαστες, δίνοντάς τους την ευκαιρία να κατασκευάσουν και να παίξουν με τους φίλους τους, σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Οι έμπειροι συντονιστές του BrickWiz αλληλοεπιδρούν ποιοτικά με τα παιδιά και οργανώνουν, ενθαρρύνουν, παρακινούν, επιβραβεύουν και προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες παιχνιδιού.
Αφήστε τις λεπτομέρειες σε εμάς και απολαύστε και εσείς την εκδήλωσή σας.

 

 

 

Η προσφορά ισχύει για:
Ημέρες
Ώρες
Λεπτά
Δευτερόλεπτα

Έχετε αναλάβει τη διοργάνωση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής για τα παιδιά των εργαζομένων της εταιρίας σας;
Επικοινωνήστε μαζί μας.

  Είμαστε στη διάθεση σας και τηλεφωνικά καλώντας στο 6946959194 ή μέσω e-mail στο info@brickwiz.gr​

  Ποιοι είμαστε

  Ο οργανισμός BrickWiz αξιοποιεί το παιχνίδι για μάθηση και ψυχαγωγία. Παιδικά πάρτυ, εκδηλώσεις, εργαστήρια δημιουργικότητας, παιχνίδια προσομοίωσης, βιωματικά μαθήματα σε σχολεία και πανεπιστήμια, όλα με τα αγαπημένα μας τουβλάκια.

  Πέρα από τα επιτυχημένα πάρτυ, διοργανώνουμε την ετήσια 3μερη εκδήλωση Brictivity Weekend στο γνωστό Ράντσο του Σοφικού με αίθουσες ελεύθερου παιχνιδιού, εργαστήρια για όλες τις ηλικίες, διαγωνισμό κατασκευής και συμμετοχή πάνω από 200 παιδιά. Παράλληλα, λειτουργούμε το BrickWiz
  pop up center σε μεγάλα ξενοδοχεία και απασχολούμε δημιουργικά εκατοντάδες παιδιά για πολλές ημέρες. Οι συντονιστές του BrickWiz διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και είναι πιστοποιημένοι σε μεθοδολογίες όπως LEGO®  Serious Play®, Six Bricks, κ.α.

  Ποιοι μπορούν να πάρουν μέρος

  Στελέχοι εταιρειών

  Σχολεία και Πανεπιστήμια

  Ομάδες εργαζομένων

  Ιδιαίτερες υπηρεσίες: Μεγάλη σειρά απο επιπλέον υπηρεσίες, οπως επιλογή δώρων ανα ηλικία και φύλο, παρουσία Αγιου Βασίλη, θεματικό face painting, θεματική ζαχαροπλαστική, παραμετροποίησεις στα χρώματα και στο logo της εταιρίας σας

  Γιατί να μας επιλέξετε για την εταιρική σας εκδήλωση;

  • Μοναδική υπηρεσία:  Μεγάλο εύρος δραστηριοτήτων και απίθανες συλλογές από τουβλάκια και αξεσουάρ
  • Πολυετής πείρα:  Συνεργαζόμαστε αποτελεσματικά τόσο με το τμήμα που έχει αναλάβει τη διοργάνωση, όσο και με το προσωπικό του χώρου που θα επιλέξετε ώστε να τα βρείτε ολα έτοιμα. 
  • Εξειδικευμένο προσωπικό: Έμπειρο προσωπικό με πιστοποιήσεις LEGO® Serious Play®, LEGO® Six Bricks, κλπ.
  • Ποικιλία από ευφάνταστα αναμνηστικά δωράκια
  • Βοηθά στην ανάπτυξη ήπιων δεξιοτήτων:  το ομαδικό παιχνίδι και η συμβολή των έμπειρων συντονιστών του Brickwiz δημιουργούν το κατάλληλο περιβάλλον για την καλλιέργεια soft skills όπως η ομαδικότητα και η συνεργασία, η αποτελεσματική επικοινωνία, η δημιουργικότητα, η ενσυναίσθηση, κλπ. και, φυσικά, ενισχύουν το κοινωνικό δέσιμο μεταξυ των παιδιών
  • Καλύπτουμε όλες τις ηλικιακές ομάδες: οι δραστηριότητές μας απασχολούν παιδιά απο 3 ετών και πάνω, διασκεδαστικά και με ασφάλεια. Επιπλέον, οι δραστηριότητες μας είναι ιδανικές και για ενήλικες.
  • Εγγυημένη ικανοποίηση: τα τουβλάκια LEGO® είναι αγαπητά απο όλους τους μικρούς και μεγάλους και φέρνουν στο μυαλό αποκλειστικά θετικά συναισθήματα.

  Επικεφαλής του Οργανισμού BrickWiz

  Στέφανος Αζαριάδης

  Ο Στέφανος Αζαριάδης έχει σπουδάσει Μηχανολογία και Διοίκηση Επιχειρήσεων, ενώ κατέχει πτυχίο MBA από το Bocconi University.
   
  Έχει εκπαιδευτεί στο Torrance Centre for Creativity and Talent Development και είναι βασικό μέλος της διεθνούς κοινότητας playfutures.net (συνεργασία του MIT και του The LEGO® Foundation), αποστολή της οποίας είναι η προώθηση της φιλοσοφίας Learning Through Play.
   
  Ο Στέφανος είναι Certified LEGO® Serious Play® facilitator, διαθέτει πιστοποίηση Level 5 στη μεθοδολογία Six Bricks και διαθέτει εκτενή εμπειρία στην υποστήριξη ομάδων όλων των επιπέδων στην επίτευξη των στόχων τους σε εταιρικά περιβάλλοντα.
   
  Σχεδιάζει παιχνίδια προσομοίωσης και μοναδικά βιωματικά εργαστήρια με τουβλάκια LEGO® για παιδιά και ενήλικες. Τα εργαστήριά του έχουν υλοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία σε μεγάλες επιχειρήσεις, σχολεία και ερευνητικούς οργανισμούς.  Έχει, επίσης, σχεδιάσει και το πρώτο πρόγραμμα ανάπτυξης ήπιων δεξιοτήτων μέσα από το παιχνίδι με LEGO για παιδιά δημοτικού, διάρκειας είκοσι εβδομάδων.
   
  Παράλληλα, διδάσκει Ομαδικότητα και Συνεργασία στο πρόγραμμα MLS του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ υποστηρίζει και το πρόγραμμα Advertising του Graduate School του Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος, με εργαστήρια LSP.
   
  Είναι, επίσης, ο βασικός εκπαιδευτής στο πρόγραμμα Future Leaders του ΜΒΑ του ΟΠΑ. Ο Στέφανος είναι Ιδρυτής και Manαging Partner του BrickWiz.
  5/5

  Συνεργασίες

  “Ζήστε τη ζωή σαν παιxνίδι”

  Testimonials

  Είπαν για το BrickWiz

  “Σε απελευθερώνει”

  Στέλεχος Cardlink

  “Νέα και αποτελεσματική μέθοδος επίλυσης προβλημάτων” 

  Logistics Manager, μέλος της ομάδας Future Leaders του Ελληνικού Ινστιτούτου Εφοδιαστικής Αλυσίδας και Logistics

  Interactive way to involve all team members in a customer centric discussion. Funny way to also include the introverts in the conversation.

  Στέλεχος Philip Morris International

  Η πιο καινοτομική εμπειρία που έχω συμμετάσχει.

  Μεταπτυχιακός φοιτητής Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

  Συχνές Ερωτήσεις

  Απασχολούμε με μεγάλο κέφι παιδιά 3 ετών και πάνω. Για λόγους ασφάλειας μέχρι και 4 ετών κάνουμε χρήση αποκλειστικά τούβλων LEGO® DUPLO. Από 5 ετών και πάνω, χρησιμοποιούμε τα κλασσικά, πιο μικρά, τουβλάκια LEGO®. Σε περίπτωση που στην ίδια εκδήλωση συνυπάρχουν παιδιά μικρότερης ηλικίας, φροντίζουμε να δημιουργήσουμε έναν ξεχωριστό χώρο για εκείνα. Προφανώς, ανώτατο όριο ηλικίας δεν υπάρχει. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

  Δεν υπάρχει εκδήλωση τόσο μικρή που να μη μας ενδιαφέρει και τόσο μεγάλη που δεν μπορούμε να την αναλάβουμε! Από ένα playdate 4 παιδιών μέχρι μια εκδήλωση με εκατοντάδες συμμετέχοντες, έχουμε την εμπειρία, τους ανθρώπους και τα υλικά ώστε να προσφέρουμε μια αξέχαστη εμπειρία παιχνιδιού.

  Στις εκδηλώσεις μας έχουμε πάντα διαθέσιμες παιδικές μάσκες και αντισηπτικό. Τα μέλη της ομάδας μας είναι όλα εμβολιασμένα ενώ, μετά από κάθε εκδήλωση, πλένουμε τα τουβλάκια μας (ναι, στο πλυντήριο!) ώστε να έρθουν σε εσάς καθαρά και φρέσκα.

  Το συνολικό κόστος εξαρτάται από τη διάρκεια, τον αριθμό των παιδιών (και συνεπώς των συντονιστών), τις συγκεκριμένες δραστηριότητες και τα δωράκια που μπορεί να προσφέρετε. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια προσφορά χωρίς καμία δέσμευσή σας. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η ηλικία και ο αριθμός των παιδιών.